12 πράγματα που έκανε η Καιτούλα η Κώτσαρη

Η Καιτούλα η Κώτσαρη το ένα, η Καιτούλα η Κώτσαρη το άλλο, λύσσαξε η θεία Μπεμπέκα. Αλλά τι να κάνουμε που η Καιτούλα τα ξέρει όλα και είναι μια αόρατη υπερκαπάτσα! Την αγαπάμε γι’ αυτό και της αφιερώνουμε αυτή την ανάρτηση, που ετοίμασε ο φίλτατος αναγνώστης Bill Gioranidis μετά από άλλο ένα ξεκοκάλισμα της σειράς. Να λοιπόν τα έργα και οι ημέρες της Καιτούλας.

*Η Καιτούλα η Κώτσαρη κάνει μπαλ μασκέ και καλεί την Μπεμπέκα με τον θείο Αριστείδη. Η Μπεμπέκα ντύνεται ινδιάνα (και του χρόνου φύλαρχος, της εύχεται η Όλγα) και ο θείος Αριστείδης ουρακοτάγκος, γιατί του αρέσει πολύ αυτή η στολή. (Επεισόδιο 3)

kotsari 1

*Η Καιτούλα η Κώτσαρη προτείνει στη Μπεμπέκα το “Εκκρεμές του Φουκώ” κι αυτή το παίρνει στην παραλία για να το διαβάσει. Μάλιστα, με πρόσχημα το βιβλίο, φλερτάρει ασύστολα στην παρακείμενη ταβερνίτσα. (Επεισόδιο 20)

*Η Καιτούλα η Κώτσαρη είναι τέζα στο κρεβάτι από θερμοπληξία. (Επεισόδιο 21)

*Η Μπεμπέκα κι ο θείος Αριστείδης κανονίζουν διακοπές με την Καιτούλα την Κώτσαρη και τον άντρα της στην Ικαρία. Γι’ αυτό και η Μπεμπέκα ακυρώνει τις διακοπές της με την Ειρήνη σε Πήλιο και Μύκονο. (Επεισόδιο 22)

*Ένας ολλανδικός ιός χτυπάει το σπίτι της Καιτούλας της Κώτσαρη και τους έχει κρεβατώσει όλους. (Επεισόδιο 31)

kotsari 2

*Η Καιτούλα η Κώτσαρη πηγαίνει την Μπεμπέκα στη θεατρική ομάδα “Ερασιτεχνική Αυλαία”. Και η Μπεμπέκα πηγαίνει με τη σειρά της τις ανιψιές της, οι οποίες ανεβάζουν τις “Τρεις αδελφές” του Τσέχωφ. (Επεισόδιο 32)

*Η Καιτούλα η Κώτσαρη παίρνει τηλέφωνο τη Μπεμπέκα να την ειδοποιήσει πως η ανιψιά της η Μαρία κάνει μασάζ για άντρες. Φυσικά, όλα είναι μια παρεξήγηση από μια λάθος αγγελία στην εφημερίδα. Εδώ πρώτη φορά βλέπουμε τη Μπεμπέκα να συνομιλεί με την Καιτούλα. (Επεισόδιο 40)

*Η Μπεμπέκα κανονίζει εκδρομή για Πάσχα στην Κρήτη με την Καιτούλα την Κώτσαρη αλλά της το ακυρώνει ο θείος Αριστείδης, για να πάνε στα Καλάβρυτα με το σύλλογο Ιερολοχιτών-Ριμινιιτών και είναι να σκάσει. (Επεισόδιο 48)

*Η Καιτούλα η Κώτσαρη προσφέρει στη Μπεμπέκα τα κλειδιά του εξοχικού της στο Γαλαξίδι για να πάνε με την Όλγα. Εδώ βλέπουμε και πλάνα από το εξοχικό της Καιτούλας. (Επεισόδιο 54)

kotsari 3

*Η Μπεμπέκα και η Καιτούλα η Κώτσαρη κάνουν μαζί ψυχανάλυση στον δρ Αρίστο Ποταμιάνο… Εκεί θα πάει και η Ειρήνη και θα τα μπλέξει με τον δόκτορα. (Επεισόδιο 60)

*Η Καιτούλα η Κώτσαρη συστήνει στη Μπεμπέκα τον Χάρη το φυσικοθεραπευτή για την Όλγα που σκέβρωσε. Όταν δε η Μπεμπέκα βλέπει τον Χάρη, μονολογεί “τώρα κατάλαβα γιατί ήταν τόσο ενθουσιασμένη η Καιτούλα”. (Επεισόδιο 69)

*Στο φαινόμενο “επιδειξίας” η Καιτούλα η Κώτσαρη δίνει τη λύση. Κοιτάς με υποτιμητικό ύφος και απαντάς “Τι να κοιτάξω καλέ; Σιγά! Αυτό είναι όλο κι όλο;” Κι αυτός τα μαζεύει και φεύγει. Δοκιμασμένα πράγματα! (Επεισόδιο 87)

Πρώτη δημοσίευση: 20/10/2013

Σχολίασε ρε σίχαμα, δε σε σκιάζομαι!

comments

ΟΥΦ... ΠΛΗΤΤΕΙΣ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ! ⇩