Οι αγαπημένες μας Prettybraτζούδες σε δράση!

Όλοι λατρεύουμε να λιώνουμε με telemarketing, ας το παραδεχτούμε. Για καιρό, ήμασταν αναγκασμένοι να πορευόμαστε με τα παλιά κλασικά κομμάτια, να περιμένουμε να πάει 3 το ξημέρωμα για να δούμε τα μαχαίρια Σογκούν, το Βαμίξ, την κουβέρτα με μανίκια, άντε και καμιά έξυπνη σίτα, άλλα πάει το καλοκαίρι, πάν’ και τα κουνούπια, πάει και η σίτα στο πατάρι. Ευτυχώς όμως, ο θεός του τηλεμάρκετινγκ δεν μας εγκατέλειψε. Μας έστειλε τη νέα διαφήμιση του Πρίτι Μπρα.

Μια διαφήμιση που λατρέψαμε, γιατί οι «ηρωίδες» της, οι κυρίες με τις πραγματικές μαρτυρίες, είναι α-πο-λαυ-στι-κές. Θυμάστε που οι Spice Girls είχαν και από ένα προσωνύμιο, τύπου η Posh Spice, η Baby Spice, η Sporty Spice κ.ο.κ.; Ε, τα PrettyBra Girls ακολουθούν τα βήματά τους, και μας χαρίζουν ένα γκρουπάκι γυναικών-υπερδυνάμεων, που δεν αντέξαμε στον πειρασμό, τις πιάσουμε μία-μία και σας τις παρουσιάζουμε.

Η συγγραφέας prettybraτζού

bra 1

Είναι ρομαντική. Είναι εύθραυστη. Είναι τσαούσα αλλά και ραφινάτη. Όταν μιλά, προσπαθεί να αποτυπώσει όλο τον διεγερμένο ψυχικό της κόσμο στον λυρισμό της φωνής της και στα μάτια της που αργοκλείνουν σαν σε οργασμό. Η συγγραφέας prettybraτζού είναι ζωντανή απόδειξη ότι το σουτιέν της, η τιράντα του οποίου καθόλου τυχαία φαίνεται στον αριστερό, ερωτιάρη ώμο της, μπορεί να ανυψώσει όχι μόνο τον βύζο αλλά και το πνεύμα κάθε γυναίκας. Επίσης, είμαστε σίγουροι ότι πρότυπά της είναι η Λένα Μαντά και η Χρυσηίδα Δημουλίδου. Δείτε και μόνοι σας στις αναρτήσεις του βιβλίου της στο επίσημο fb page της.

Αγαπημένη λεπτομέρεια: Ο τρόπος που λέει το «Λατρεύω τα χρώματα και την αίσθηση του πρίτι μπρα πάνω μου. Είναι μοναδικό». Νιώθεις ότι το αισθάνεται από τα ροζουλί νύχια ως τα ζωγραφισμένα φρύδια της.

Η ύπουλη prettybraτζού

bra 2

Αυτή εδώ είναι η καπάτσα της παρέας. Είναι γλυκιά αλλά καχύποπτη, χαριτωμένη αλλά και δηλητηριώδης. Αν πας να την κοροϊδέψεις και της δώσεις σκάρτο πράμα που ξεχειλώνει, θα νιώσεις την οργή της. Θα μισοκλείσει το ένα της μάτι, θα σε αρπάξει απ’ το πέτο και θα κάνει το fake ξεχειλωμένο σουτιέν σφεντόνα να σου βγάλει τα μάτια.

Αγαπημένη στιγμή: Το παρατεταμένο, αχνό «ααα» στο τέλος της φράσης «μόνο το αυθεντικό πρίτι μπρα». Σαν να σου λέει, «μπορώ να αναγνωρίσω το μαϊμού-σουτιέν από χιλιόμετρα μακριά και θα σε φτιάξω εγώ».

Η λαϊκιά prettybraτζού

bra 3

Η φιγούρα τούτη είναι μιας γυναίκας απλής και λαϊκής, που μέσα στην απλότητά της, έπεσε στην παγίδα. Ενώ είχε δει την διαφήμιση του πρίτι μπρα, έτρεξε στις λαϊκέsh και γέμισε το τσίγκινο καροτσάκι της με «παρόμοια shουτιέν» που χάλασαν μετά από δύο-τρία πλυshίματα. Ευτυχώς, ποτέ δεν είναι αργά να βάλεις μυαλό. Το λαϊκό αυτό κορίτσι μπήκε στον ίσιο δρόμο και βρήκε το πρίτι μπρα.

Αγαπημένη στιγμή: Αμέσως μετά το υπέροχο «λαϊκέsh», κοιτάζει κατάφατσα την κάμερα (ή πιθανότατα το auto-cue), κάτι που σπάει τον λεγόμενο «τέταρτο τοίχο» της θεατρικής παράστασης. Μας θυμίζει πως ερμηνεύει και αυτοαναιρεί την μέθεξη, σε ένα ευφυές παιχνίδι με την αλληλεπίδραση με τον θεατή.

Η sporty prettybraτζού

bra 4

Αν ήταν στις Spice, θα ήταν η Melanie C. Τούτη ‘δω είναι και νεανική και αθλητική, καθώς φορά το σουτιέν και όταν γυμνάζεται. Θα μπορούσε να αποτελέσει το καλό παράδειγμα για την συγγραφέα prettybraτζού, η οποία εστιάζοντας στο αιχμηρό της πνεύμα, αμέλησε ελαφρώς το ζουμερό της σώμα.

Αγαπημένη στιγμή: Η βαρύγδουπη δήλωση πως «τώρα πια δεν λέει σουτιέν, λέει πρίτι μπρα». Μπαμπινιώτης ακούει, να κάνει την προσθήκη στο λεξικό;

Η κατά βάθος ξανθιά prettybraτζού

bra 5

Είναι τραγουδίστρια. Βρίσκεται κάθε νύχτα στην πίστα. Γαρύφαλλα από ‘δω, τσιφτετέλια από ‘κει, χοροπήδα στα συρτά και τα ζεϊμπέκικα, χρειάζεται οπωσδήποτε κάτι να στηρίζει το μπούστο της. Το βρήκε λοιπόν. Και το φοράει, παρ’ ότι δεν μπορεί να το διαβάσει – τζάμπα την έστελναν στου Στρατηγάκη, ακόμα την Μαντόνα την γράφει Mabonna. Αυτά τα λένε βέβαια οι κακές γλώσσες. Ανεξακρίβωτες πηγές του Μακαρένια κάνουν λόγο για την γνωστή «προσαύξηση» που παθαίνουν τα σύμφωνα όταν υπάρχει ψυχολογική ένταση. Έτσι, το πέναλτι γίνεται «μπέναλντι» και το πρίτιμπρα, «ΜΠριτιμπρα».

Αγαπημένη στιγμή: Θέλει και ρώτημα; Το γεγονός ότι δεν πρόκειται για μια Prettybraτζού όπως οι υπόλοιπες, αλλά για μια Breetybraτζού. Μωρέ λες να της πάσαραν μαϊμού, όπως είχα πάθει κι εγώ με την φόρμα την Abibas; Το πιο τρελό είναι ότι οι ιθύνοντες της διαφήμισης το άφησαν, και δεν της ζήτησαν να ξαναπεί σωστές τις ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΛΕΞΕΙΣ που είχε να πει.

Η καλύτερη prettybraτζού

bra 6

Είναι μια οπτασία. Είναι ένα εξωτικό πλάσμα, μία θεότητα που έπεσε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και ευτυχώς εκείνη την ώρα υπήρχε μπροστά μια κάμερα. Η Λιρίκα έχει όλο το πακέτο – φωνή, άρθρωση, αλλά και κίνηση. Και φροντίζει να τα χρησιμοποιήσει όλα για να μας πείσει ότι σαν τον καινούριο της στηθόδεσμο δεν υπάρχει άλλος. Την χρίζουμε χωρίς πολλά-πολλά, frontwoman του γκρουπ. Μπράβο, είσαι η καλύτερη.

Αγαπημένη στιγμή: Κάθε στιγμή από τα 4,57 μαγικά δευτερόλεπτα που εμφανίζεται στις οθόνες μας.

Πρώτη δημοσίευση: 17/11/2013

Σχολίασε ρε σίχαμα, δε σε σκιάζομαι!

comments

ΟΥΦ... ΠΛΗΤΤΕΙΣ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ! ⇩