Οι Αγαπημένες πόλεις του «Χαμένοι στην Πόλη»

Σήμερα το Μακαρένια ανοίγει τον πολιτικό χάρτη της Ελλάδας (και όχι μόνο) και σημειώνει τις αγαπημένες πόλεις της σεπτής κυρίας Σοφίας Μαλτέζου, της παρουσιάστριας της αγαπημένης μας εκπομπής αναζητήσεων που φυσικά δεν είναι σαν τους άλλους δύο.

Μαζί της ταξιδεύουμε στις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας και της Τζίπρου, από τα ωραία Γρεβενά ως την Ικαγία και από Διδυμότειχο-Διδυμότειχο-Διδυμότειχο μέχρι… Νταλάρα! Και μην ξεχνιόμαστε, να θυμάστε πως η κυρα-Σοφία είναι πάντα Άνθρωπος με άλφα κεφαλαίο. Κι αν δεν το θυμάστε, δείτε εδώ το παλιότερο αφιέρωμα του Μακαρένια στις πιο Ανθρώπινες στιγμές του «Χαμένοι στην Πόλη».

Χανιά

 

maltezou1maltezou2Πού εντοπίστηκε η Μίνα: Κοντά στον Άγιο Μάρκο, φορούσε μαύρα γυαλιά, μπλε τακούνια και κίτρινη τσάντα – κίτρινο με μπλε βγάζει μάτι – και ήταν σαν χαμένη (όχι σαν την κυρία Σοφία εκείνο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με τον νεαρό που είχε υιοθετήσει από τη Σερβία, ωραίο παλικάρι).

Διδυμότειχο

 

maltezou3 maltezou4Πού εντοπίστηκε η Μίνα: Καθόταν σε ένα παγκάκι στην πλατεία και έτρωγε σουβλάκια – καλαμάκι όχι πίτα. Φορούσε κόκκινη φούστα και πράσινη μπλούζα, παρότι απεχθανόταν και το κόκκινο και το πράσινο –και η σχέση ήταν αμοιβαία.

Τρίκαλα

 

maltezou5 maltezou6Πού εντοπίστηκε η Μίνα: Σε μια ψησταριά στη Χασιά (όσοι πάνε να πουν «απ’ την εκπομπή» και να ζητήσουν τον κύρ… τουτ τουτ – υπάρχουν βλέπετε και ασυνείδητοι).

Γρεβενά

 

maltezou7 maltezou8Πού εντοπίστηκε η Μίνα: Σε μια καφετέρια, «Τα Ωραία Γρεβενά», ήταν μες στην στεναχώρια και έπινε ισπρέσου.

Κύπρος

 

maltezou9 maltezou10Πού εντοπίστηκε η Μίνα: Έμπαινε στην περιοχή των Τουρκοκύπριων – δυο τούρκοι φρουροί κρατούν’την, πυροβολούν’την, ωω, πάει η κοπελούδα μου… εχάθη.

Νταλάρα

 

maltezou11 maltezou12Πού εντοπίστηκε η Μίνα: Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε σε ποιο σημείο της πόλης Νταλάρα εντοπίστηκε.

Ικαρία

 

maltezou13 maltezou14Πού εντοπίστηκε η Μίνα: Χτες ήταν στις Ράγες και σήμερα ήταν στον Άγιο, ρεντερούμζ γιου νόου (ε ρεντερούμζ δε νόου;).

Πρώτη δημοσίευση: 9/2/2014

Σχολίασε ρε σίχαμα, δε σε σκιάζομαι!

comments

Νινετα, τα 'δες αυτά;

ΟΥΦ... ΠΛΗΤΤΕΙΣ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ! ⇩