Οι 10 μεγαλύτεροι έρωτες της ελληνικής τηλεόρασης

Ποιο τηλεοπτικό ζευγάρι θα βρεθεί στην κορυφή του πιο ερωτιάρικου αφιερώματος του Μακαρένια so far; Ζευγάρια που αψήφησαν κάθε άγραφο και γραπτό νόμο της κοινωνίας, που ήταν τόσο διαφορετικοί άνθρωποι μεταξύ τους αλλά τους λάβωσε το μαλακιστήρι με τα φτερά, που έκλεψαν γαμπρούς από κόρες και κουνιάδους από κολλητές, και που τα τραχιά χέρια τους θα μπορούσαν να γίνουν μια ζεστή φωλιά για κάθε γυναίκα, διαγωνίζονται για να λάβουν τον τίτλο του «Μεγαλύτερου Έρωτα». Κλικ για το countdown!

top-10-10

Ράνια-Λουκάς (S1ngles)

erotes 1

Γιατί είναι μεγάλος έρωτας: Γιατί τέλειωσε στο απόγειό του με τον πλέον δραματικό τρόπο. Και με χρονοκαθυστέρηση μερικών κύκλων, νίκησε και τον θάνατο.

top10-9

Παρθένα-Αντωνάκης (Εμείς κι εμείς)

erotes 2

Γιατί είναι μεγάλος έρωτας: Γιατί έκαμψε τις αντιρρήσεις της κακιασμένης αδερφής του Αντώνη, της Τασώς και του άγαρμπου αδερφού της Παρθένας, του Χάμπου. Και γιατί δύο άνθρωποι που μαζεύουν τις μπομπονιερίτσες τους και τις τοποθετούν σε εταζερίτσες στο χολ τους, δεν μπορεί παρά να πρέπει να παντρευτούν.

top10-8

Κατερίνα Σοφιανού-Φαρμακοτρίφτης (Το ρετιρέ)

erotes 3

Γιατί είναι μεγάλος έρωτας: Γιατί νίκησαν όλα τα τέρατα που τυχαίνει να είναι συγγενείς τους. Γιατί ο Χρήστος φόρεσε μέχρι και περούκα για χάρη της Κατερινιώς. Και γιατί απέδειξαν ότι ο (γεροντο)έρωτας δεν έχει ηλικία. Και γιατί ό,τι και να συμβεί, τα Viagra δεν θα τους λείψουν.

top10-7

Σάκης-Λίλη (Λαβ Σόρρυ)

erotes 4

Γιατί είναι μεγάλος έρωτας: Γιατί απέδειξε ότι μπορούν να ταιριάξουν ακόμη κι ένας άξεστος υδραυλικός με μια ξενέρωτη γιατρίνα και να αφήσουν πίσω ντοκτορά, πιτόγυρα, Σούλες-Μπίες-Λίτσες και Τηλέμαχους.

top10-6

Στέλλα/Βίκυ-Σωτήρης (Είσαι το ταίρι μου)

erotes 5

Γιατί είναι μεγάλος έρωτας: Γιατί ήταν «αταίριαστος». Γιατί δόθηκε διακριτικά καθ’ όλη την διάρκεια της σειράς, αλλά εκδηλώθηκε μεγαλειωδώς στο φινάλε, δικαιώνοντας τον τίτλο. Και γιατί, όπως και να το κάνουμε, είχε… βαρύτητα.

top10-5

Πέγκυ-Μάνθος (Κωνσταντίνου και Ελένης)

erotes 6

Γιατί είναι μεγάλος έρωτας: Γιατί έρωτας που άντεξε τόσα «κλαδιά-ξερά-κλαδιά» και κατάφερε να κάνει έναν σαχλοκαζανόβα να παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένος με την τρισυπόστατη Παναγιώτα, είναι μεγάλος.

top10-4

Φλώρα-Αλέκος (Εγκλήματα)

erotes 7

Γιατί είναι μεγάλος έρωτας: Γιατί γι’ αυτόν η Φλώρα βγήκε γυμνή στους δρόμους (ενάντια στους νόμους και κάθε ιερό). Και μπορεί να γύρισαν κάποια στιγμή στους συζύγους τους, αλλά πάντα νοούνταν ως ένα, ως «η Φλωρίτσα και ο Αλέκος».

top10-3

Δήμητρα-Θοδωρής (Σ’αγαπώ-Μ’αγαπάς)

erotes 8

Γιατί είναι μεγάλος έρωτας: Γιατί μας θύμισαν πώς είναι ο έρωτας στις πιο καθημερινές του στιγμές και γιατί, στο τέλος (αν καταλάβαμε καλά) θα γινόταν και μάνα.

top10-2

Χριστίνα Μαρκάτου – Αντώνης Καλούδης (Ντόλτσε Βίτα)

erotes 9

Γιατί είναι μεγάλος έρωτας: Γιατί θύμισε σε μια πενηντάρα πως είναι να σε αγαπάνε. Γιατί λογοδότησαν μέχρι και στο Ερωτοδικείο και ο έρωτάς τους δικαιώθηκε από το κοινό πανηγυρικά. Γιατί για χάρη του έρωτα, μια μάνα πρόδωσε την κόρη της. Κρατήθηκε Χριστουγεννιάτικα σ’ ένα στρατόπεδο, «πέθανε» όλους τους συγγενείς της από αποφρακτικό ίκτερο, ντύθηκε νοσοκόμα, κρύφτηκε σε μια κούτα, παράστησε την καθαρίστρια και παραλίγο να παρατήσει το σπίτι της για χάρη ενός ατάλαντου εικοσάρη. Και εκείνος για χάρη της δούλεψε στα χωράφια, έκανε καντάδα, απέκτησε την φήμη του ομοφυλόφιλου, κρύφτηκε σε ένα ψυγείο καντίνας και έπαιξε ξύλο με έναν Ιταλό, έναν Έλληνα και έναν νταλικέρη. Κι ας ξέρουμε πως τελικά, δεν έμειναν μαζί.

top10-1

Μαρίνα Κουντουράτου – Κωνσταντίνος Μαρκοράς (Δυο Ξένοι)

erotes 10

Γιατί είναι μεγάλος έρωτας: Γιατί –δεν ξέρω αν θα το καταλάβετε- ο ένας έκανε τον άλλον να θέλει να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Γιατί, όπως είπε και κάποιος γνωστός μας, αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.

*Σημείωση: Αυτή τη φορά είπαμε να μείνουμε στους έρωτες των αγαπημένων μας κωμωδιών, γι’ αυτό και λείπει όλος ο Μανουσάκης, οι Παπακαλιάτισσες και το αλάι μαλάι.

Πρώτη δημοσίευση: 13/2/2014

Σχολίασε ρε σίχαμα, δε σε σκιάζομαι!

comments

Νινετα, τα 'δες αυτά;

ΟΥΦ... ΠΛΗΤΤΕΙΣ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ! ⇩